Bradla na kliky MAGNUS POWER MP1018

Pevná stacionární bradla s integrovanou a nastavitelnou konstrukcí. Vhodné pro crossfit ale i parkur. Velmi stabilní vybavení posilovny.
Více informací
Kód zboží: MP1018
Výrobce: MAGNUS
Materiál:
Přesná specifikace:
? Dostupnost: Skladem u dodavatele - expedujeme do 3 dnů.
Obsah balení: 1 ks
3 162,- Kč
Kontaktujte nás

Nevíte si rady s výběrem?

Jsme vám k dispozici Po–Pá: 9:00–16:00

+420 724 859 347 +420 553 768 167 agsport@agsport.cz
  • Informace o produktu
  • Kontaktovat prodejce

Bradla na kliky MAGNUS POWER MP1018

nahled
 

Vyzkoušejte skvělá posilovací bradla od Magnus ® Power. Jsou o 200 % stabilnější než volně stojící bradla. Díky konstrukci s nastavitelnou šířkou bradla Magnus MP1018 poskytnou naprostou bezpečnost a pohodlí při tréninku. Zesílená konstrukce, svařovací technologie 4K a skvělý design - to jsou přednosti toho nejlepšího zařízení ve své třídě.

Správná konstrukce

Na trhu je několik stabilních posilovacích bradel - vyšších, nižších, se zpevněnou konstrukcí nebo bez zpevněné konstrukce, volně stojící a integrované. Je jich hodně, tak které si vybrat? Musíte hlavně vědět, že volně stojící bradla (dvě oddělená bradla) dost brání v tréninku, protože u spousty cviků můžete přepadnou a zranit se.

Návrháři z MAGNUS ® DESIGN vyloučili jakákoli rizika díky nastavitelné integrované konstrukci. Magnus ® Power MP1018 jsou první a jediná stabilní bradla, díky kterým můžete provádět celou škálu cviků a přitom 100% bezpečně.

Vyberte si bezpečná bradla od Magnus ® Power, uchopte detaily promyšlené do každé maličkosti. Odrazte se a překonejte zemskou přitažlivost.

Výhody bradel MP1018

  • LAK V DIAMANTOVĚ ČERNÉ BARVĚ
  • SILNÁ TYČ - ROZMĚR 35 mm
  • STABILITA A SPOLEHLIVOST
  • ZPEVNĚNÁ KONSTRUKCE
  • 7LETÁ ZÁRUKA
  • S MOŽNOSTI REGULACE VČETNĚ KOMPLETNÍ MONTÁŽNÍ SADY
  • 8 KOMPRESNÍCH TLAČÍTEK
nahled

Bezpečnost

Posilovací bradla Magnus ® Power jsou navržena tak, aby zajišťovala Vaši bezpečnost. Je to první model s integrovanou a nastavitelnou konstrukcí. Teď, když při tréninku nehrozí, že byste přepadli, můžete provádět celou řadu cviků.

PS. Chcete cvičit nebo si ošetřovat zranění?

Ergonomie a estetika

Všimněte si, jak pečlivě je promyšlená konstrukce posilovacích bradel Magnus ® Power.

  1. O 200 % lepší stabilita a spolehlivost při cvičení v porovnání s volně stojícími bradly.
  2. Plně integrovaná konstrukce s nastavitelnou šířkou.
  3. Perfektní strukturovaný práškový lak s nejkvalitnějším lakem „diamantově černé“ barvy.
  4. Prodloužená záruka na konstrukci až na 7 let.
  5. Vysoká kvalita zpracování ve třídě Premium, potvrzeno osvědčením o shodě s normou EN957.
  6. Naprostá svoboda při tréninku - nižší zpevnění a větší vnitřní světlá výška
  7. Záruka na pevnost konstrukce díky 8 kompresním tlačítkům.
  8. Krásný vzhled - všechny šrouby jsou zakryté.
 

Základem jsou zpevněné profily

Tým v MAGNUS DESIGN ® ví, že k náročnému tréninku jsou zapotřebí těžké posilovací stroje. Proto jsou posilovací bradla MP1018 náležitě zpevněna příčnými tyčemi zpevňujícími konstrukci i zvláštními stabilizátory v základně. Důvěřujte našim odborníkům z týmu Magnus a vyberte si ta nejpevnější posilovací bradla Magnus ® Power MP1018.

Záruka síly i pohodlí při cvičení

Zvolili jsme správný průměr, abyste si mohli cvičení užít a udělat opakovaně co nejvíc cviků. Při příliš malém průměru si zraníte ruce, ale při příliš velkým se zas bude tyč špatně držet.

Tým odborníků MAGNUS DESIGN ® sestává z atletů, fyzioterapeutů a nejlepších konstruktérů, kteří znají lidské tělo. Proto pokud si zvolíte posilovací bradla MP1018, můžete si být jisti, že jste si vybrali ten nejlepší posilovací zařízení na světě. Sportovní vybavení č. 1.

 

Multifunkční struktura

Multifunkční struktura je velká výhoda posilovacích bradel Magnus ® Power. Díky integrované konstrukci a dalšímu zpevnění představuje tento stroj to nejlepší pro všechny, kteří chtějí cvičit pomocí své vlastní tělesné váhy.

Uděláte 15 dipů?

Test: relativní síla. Vlezte si na bradla a uchopte držadla. Pokrčte kolena a překřižte nohy. Snižte se, až se Vám ohnou paže a pak se vraťte do původní polohy. Nehoupejte se!

Multifunkční

Multifunkční

Získejte jistotu, že lidé, od kterých obdržíte zařízení, jsou profesionálové, které těší to, co dělají. Jsou to lidé, kteří se nezajímají jen o prodej, ale především o to, aby dávali radost dodáváním sportovních produktů, na které budete hrdí. Na nás se můžete spolehnout.

 

Kontaktovat prodejce

refresh captcha



Miluše Kneislová - AG AUTO AG AUTO LOGO agauto@agauto.cz CZ7060255554
Na Břížku 391 747 66 Dolní Lhota Česká republika
+420 553 768 167