Boxovací pytel 40/115 ( řetěz ), bílý pásek - Beltor

Boxovací pytel o váze 35-40 kg z dvouplášťového plawilu pro perfektní pevnost a dlouhou životnost. Výplň-skelná vata.
Více informací
Kód zboží: PF-B0175
Výrobce: BELTOR
Materiál:
Přesná specifikace:
? Dostupnost: termin 5-6 tygodni
Obsah balení: 1 ks
1 810,- Kč
Kontaktujte nás

Nevíte si rady s výběrem?

Jsme vám k dispozici Po–Pá: 9:00–16:00

+420 724 859 347 +420 553 768 167 agsport@agsport.cz
  • Informace o produktu
  • Kontaktovat prodejce

Boxovací pytel 40/115 ( řetěz ), bílý pásek - Beltor

Boxovací pytel o střední velikosti a váze. Celková výška pytle je 115cm a průměr je 40cm. Tento stabilní pytel je určen především pro nácvik úderů rukou. Pytel je vyplněn skelným vláknem, které je obalené plawilem

Hlavní pásky, které drží pytel, jsou všity přímo do pytle, do hloubky 15cm a nikdy se nevytrhnou. Upevňovací trojúhelník má průměr 5mm.

Celková váha výplně pytle je 35-40kg. Skelné vlákno je pečlivě zabalené a velmi tvrdé. Ve výbavě pytle je i prstenec pro spodní uchycení pytle, to aby se nehýbal až do něj budete boxovat.

Detail

Náhled detailu 1
  • Boxovací pytel byl vytvořen pro neustálé použití. Můžete na něm trénovat klidně každý den a pytel se vám neopotřebuje a zajistí vám velmi dlouhou životnost
  • Struktura pytle je taková, že se nehýbe, vevnitř je závit zajišťující stabilní postavení výplně takovým způsobem, aby se nehýbala a vždy se vrátila do původní polohy. Vata dokonale přiléhá k plášti pytle a struktura je celistvá, pytel funguje jako celek. Dokonce ani u závěsných částí se vám nestane, že by se jakkoliv potrhali při běžném použití.
Náhled detailu 2
  • Pytel je shora ukončen polyesterovými pásy o síle 30mm. Tyto pásy navazují na kroužek o průměru 8mm. Za tento kroužek se pytel zavěsí.
Náhled detailu 3
  • 4 paprsky řetězů, které z pytle vedou, tak jsou tvořeny 4mm články zakončené kováním, které umožní otáčení pytle, během jeho používání. Řetěz se nikdy nezamotává a pytel vám dopřeje dynamický a intenzivní trénink.
  • Při úderech do boxovacího pytle se může pytel otáčet, ale pásky se do sebe nezamotají.
Náhled detailu 3
  • Ačkoliv je boxovací pytel lehčí než jeho těžší verze, tak si lze vyzkoušet tvrdé a pevné údery. Po přichycení pytle na zem se pytel už nebude hýbat a nemusíte tak čekat na zpětný ráz. V takovém případě lze natrénovat intenzivní frekvence mnoha tvrdých úderů.
Náhled detailu 4
  • Pytel se upevňuje se prostřednictvím kovového trojúhelníku o průměru 5mm.
  • Pytel B0175 je určen především pro boxování, ale lze využít i vysoké kopy, u kterých nehrozí, díky váze pytle, žádné poranění.
  • Boxovací pytel mohou používat i začátečníci, po připevnění k zemi využijí jeho vlastností i profesionální boxeři. Tento pytel by měl být součástí každé správné tělocvičny.
Náhled detailu 5

 
 

Kontaktovat prodejce

refresh captcha



Miluše Kneislová - AG AUTO AG AUTO LOGO agauto@agauto.cz CZ7060255554
Na Břížku 391 747 66 Dolní Lhota Česká republika
+420 553 768 167